REFERENSER

Så här tycker några av mina tidigare kursdeltagare om helgkursen:

Tack för en otroligt berikande helgkurs. Din underbara utstrålning och kompetens gjorde kursen till en mycket givande och fruktsam utveckling för mig.
Kramar/ Birgitta

Kursen har givit mig en  ny syn på tillvaron och hur man kan hjälpa andra och sig själv. Det har varit helt underbart!
/Anna

Det har varit en riktig resa. Jag är ny inom dessa mentala övningar och ibland har det varit lite för många och långa övningar. Jag hade önskat lite mer teori alternativt rörelse mellan övningarna. Jag har jobbigt att sitta still i så långa perioder men jag kan också se syftet med att det var så många övningar så här i efterhand. Jag har fått lära mig massor!
Tack snälla för kursen och för att jag har fått börja min resa.
Kram/ Katarina

Kursen har gett mig lugn och harmoni. En öppning för bättre hälsa. Kul att träffa alla fantastiska människor. Jag känner mig som ett instrument som håller på att stämmas in. På min väg hemåt – livskraft.
Tack och kram! / Denise

Jättebra! Pratade lugnt och metodiskt så att det var lätt att hänga med. Duktig. Bjöd på sig själv och egna erfarenheter. Bra upplägg och övningar. Trevlig. Trygg i sig själv.
/Marie

Kursen har gett mig kunskap om möjligheten att påverka sin egen hjärnfrekvens. Kursen har gett mig verktyg för att uppnå både fysisk och mental avslappning. Det ska bli spännande att påverka både min och min omgivning i positiv riktning. Jättebra pedagogisk inriktning och bra förklaringar under hela kursen.
/Margareta

Det var toppen att gå Silvakursen för dig,Karin! Du är som född till att vara kursledare. Lugn,trygg,kunnig,inspirerande med en otrolig positivitet och en behaglig röst när du ledde övningarna. Bra på att förklara saker. Du är gediget kunnig,och man kan fråga dig om vad som helst.
Gruppen var supermysig,och vi var lagom många.
Kursen var också ganska krävande med många långa övningar i alfastadiet. Nyttig hjärngymnastik men jobbigt för kroppen. Du fångade upp att vi fick ont och lät oss göra en läkande övning.
ESP-övningarna var en utmaning som jag fasade lite för – men du var bra på att hjälpa mig att bli av med prestationskraven – så det blev både roligt och lärorikt! En toppenkurs!
/Ylva

Skönt med en mindre grupp och en väldigt härlig grupp dessutom. Du som ledare känns lugn och trygg. Känslan du förmedlar är mycket mänsklig och varm.
/Britt

Kunnig, trevlig och avspänd kursledare. Kände mig välkommen. Jag önskar att kursen hade varat i ytterligare någon dag för det är först nu som man börjar få lite kläm på sina kurskamrater. Speciellt sista dagen började vi få utbyte av varandra. Lokalen var bra och vi var ett lagom antal deltgare (7 st).
/Margareta

Kursen har gett mig styrka. Jag har fått insikter som jag vet kommer att hjälpa mig. Fantastiska verktyg har jag fått också. Min avsikt ed kursen var framför allt att jag ville fungera mer effektivt, vara mer kreativ och förbättra min intuition. Jag ville också ha tillit till mina förmågor. Det känns som om jag har lyckats bra med det. Jag har mycket mer tillit till min intuition nu och jag känner mig supertaggad till att fortsätta att utveckla den. Jag vill bli riktigt bra på intuition och nu förstår jag att det är möjligt.
Jag känner mig starkare nu och det känns som att jag i mitt hjärta vet vad jag ska göra av mitt liv och hur jag ska leva. Service är en stor del av det.
/Marco

Jag känner att jag fått de verktyg jag behöver för att hitta en balans i min vardag. En nyfikenhet att lära mig ännu mer har väckts.
/Anna

Kursen har varit konkret med konkreta exempel och övningar. Lättförståelig och enkelt upsatt. Bycket bra sammanställd. Jag kommer att nyttja övningarna privat och ser fram emot temakvällarna för vidareutveckling. Tack Karin!
/Gordana