Kurs i Värmland 13-15/5 2016

När våren är som vackrast kommer jag att hålla en kurs i ett av mina paradis på jorden, den lilla byn Lundsberg i södra Värmland. Här är jag uppvuxen och här bor fortfarade en del av mitt hjärta. Kurslokalen ligger vackert med utsikt över Hållsjön. På andra sidan viken ligger Lundsbergs internatskola som speglar sig vackert i vattnet. I direkt anslutning till kurshuset ligger visningsträdgård Villa Furuvik med sina stora grönytor ner mot sjön och många vackra platser för kontemplation.

Denna kurs är lite speciell eftersom jag valt att lägga den på tre hela dagar istället för två och en halv. Den är också speciell eftersom den äger rum mitt på landet i vacker miljö och med möjlighet till övernattning. Programmet vi går igenom är samma som vanligt men med lite mer tid för egen reflexion och övningar. Dagarna blir inte fullt så långa och intensiva. Det faktum att man kan bo kvar och ej behöver bryta för att åka hem till vardagen ger en mer harmonisk kurs/retreat-upplevelse.

Vi startar fredag morgon kl. 10.00 och avslutar runt 16.00 på söndagen. Den som vill är välkommen att droppa in redan under torsdag eftermiddag/kväll. Boendet sker i delade rum. Även ett par enkelrum finns för dig med särskilda behov eller om du vet med dig att du snarkar.

För dig som går kurs första gången ingår boendet i kurspriset. Du som repeterar kan bo i mån av plats och betalar då 500,- extra.
Extra kostnad tillkommer för mat. Möjlighet finns att ta med egen. Inga restauranger i närheten.
Max antal deltagare: 15
Antal sängplatser: 10

ANMÄL DIG HÄR

 

Det charmiga huset där vi har kurs och boende.

Utsikt från kurshuset över Hållsjön och Lundsbergs skola

Kurslokalen

En av många meditationsplatser på Villa Furuvik

Tänkestenen

Solnedgång över Hållsjön