Helgkurs i vackra Värmland 28-29/4 2018

Silva Ultramind ESP är en gåva till dig själv, en träning i livsredskap som du bär med dig hela livet. Du bör gilla inre arbete för att trivas på kursen. En stor del av tiden tillbringar vi i ledd meditation. Vi tränar på att se inre bilder med skärpa, ställer frågor och lyssnar efter inre svar. Vi lär oss tekniker för att få bättre flöde i livet och för att slippa onödiga kringelkrokar mot dina mål. Vi lär oss hur vi kan använda sinnet för att läka oss själva och andra. Vi upptäcker att det bara är brist på fantasi och rädsla som hindrar oss från att vara våra bästa jag.

Till er som gått Silva Ultramind ESP tidigare:
Visst grundmaterial kommer naturligtvis att vara samma men det ingår också nytt material så att även du ska få en spännande helg 🙂 Utnyttja chansen att få finslipa teknikerna och få träna med andra!

Tid: Lördag  09.30 – 19.00 ca, Söndag 09.00 – 16.00

Plats: Furuviksvägen 3, Storfors (Lundsberg)

Pris: 3500,- för dig som går första gången
2000;- om du gått Silvametoden tidigare
1000;- om du gått Silva Ultramind ESP tidigare
Alla priser är  inkl. kursdokumentation och fika. Moms tillkommer för företag.

Luncher beställer vi från en restaurang och bekostas av var och en. Mer info om det senare. Vill du ta med egen lunch och värma så går det bra att låna kök.

Boende
Begränsat antal sängplatser i delade rum finns för 300 kr,-/natt inkl. vegetarisk soppa och bröd på kvällen samt gröt, frukt, ägg och smörgås samt kaffe eller te till frukost. Meddela allergier. Är det lätt för mig att fixa så gör jag det men du kan också bli ombedd att ta med egna ersättningar. Medtag egna lakan eller hyr för 100 kr.

Lundsberg, som mest är känt för sin internatskola, ligger vackert runt en del av Hållsjön och med skogen som närmsta granne. Det ligger ca en mil från Storfors och närmsta stad är Kristinehamn. Filipstad, Karlskoga, Örebro och Karlstad finns alla inom en timmas bilresa.
Närmsta järnvägsstation/resecenter är Kristinehamn som ligger ca 23 km bort.

 

En facebookgrupp kommer skapas för gruppen redan innan kursen där praktiska saker kan diskuteras såsom samåkning, upphämtning vid tåget etc.

Jag behöver din anmälan så fort som möjligt men absolut senast den 10 april.

Boka inga biljetter eller liknande förrän du fått klartecken från mig att vi är tillräckligt många för att kursen ska bli av!

 Anmäl dig här!